nCode diensten nCode kan u en uw bedrijf op een aantal punten van dienst zijn.

nieuwe websites Geen initiatief kan tegenwoordig nog zonder website, en een eenvoudige site voldoet zelfs steeds minder vaak. Voor alle gevallen waarbij een bezoeker op een website meer moet kunnen dan alleen plaatjes kijken en tekst lezen kan nCode uitkomst bieden.
websites aanpassen Het komt vaak voor dat men websites (laten) maken, en er na een tijdje achter komt dat nodige aanpassingen niet meer gedaan kunnen worden, doordat de betreffende werknemer niet meer werkzaam is bij de onderneming, of het contact met de originele maker om wat voor reden dan ook verbroken is.
nCode kan het onderhoud van een bestaande website overnemen en de website de hoognodige updates geven.
onderhoud / systeembeheer Een website is eigenlijk nooit af. Er zijn altijd kleine dingen die later toch anders moeten. Daarnaast is het vaak noodzakelijk dat de server in de gaten houdt, software bijhoudt en de prestaties in de gaten houdt.
nCode kan uw website en apparatuur in de gaten houden.
technologie nCode specialiseert zich in werken met de volgende technologieën:

  • PHP - Deze populaire programmeertaal staat bekend om flexibiliteit en goedkope inzetbaarheid
  • MySQL - Deze database wordt doorgaans in een adem genoemd met PHP, vanwege de goede samenwerking en eveneens goedkope inzetbaarheid.
  • Linux - Linux is groot geworden door op de kleintjes te letten. Goedkoop in aanschaf, goed in gebruik.
  • Java - Waar PHP niet voldoet, kan Java uitkomst bieden. Java is een enterpriseprogrammeertaal met een brede platformondersteuning.